Portreti

brand.o portreti su gravirane slike u drvu koje prikazuju vaše nezaboravne trenutke u životu na jedinstven i originalan način. Izrađuju se prema želji naručitelja i idealan su poklon za sve posebne prilike kao što su rođenja, vjenčanja, rođendani, godišnjice… Minimalistički dizajn se odlično uklapa u sve interijere. Slike su jedinstvene jer svaka ima svoj kreativni put i prenosi različite emocije.

Postupak Pošaljite nam fotografije, izaberite format i tehniku a mi ćemo ugravirati vaše voljene trenutke. Izrađujemo portrete ili tražene motive u dogovoru sa klijentom jer svatko ima svoju priču koju želi ispričati na svoj način.

Hrvatski proizvod.

Slike koje je moguće dodirnuti i osjetiti

Slike izrađujemo tehnikom graviranja primjenom različitih metoda, te su stoga rezultati jako različiti i zaista ih je moguće dodirnuti i osjetiti. Dodirom slike možete doslovno osjetiti strukturu „fotografije“ poput skupa čestica od kojih je sačinjena, a i  vizualno se drugačije percepira ovisno o udaljenosti i kutu gledanja. Izaberite jednu od 3 tehnike a nama prepustite ostalo!

Kose linije
Točke
Ravne linije

Slika A3

Dimenzije 297 x 420 mm
kn350
  • Gravirana slika, boja natur na bijeloj pozadini, MDF 18 mm debljine, dimenzija 297×420 mm, ručno bojani rubovi, rupa na poleđini za vješanje slike na zid.
  • Cijena dostave i pakiranja nije uključena. Šaljemo na području cijele Hrvatske.

Slika A2

Dimenzije 420 x 594 mm
kn450
  • Gravirana slika, boja natur na bijeloj pozadini, MDF 18 mm debljine, dimenzija 420×594 mm, ručno bojani rubovi, rupa na poleđini za vješanje slike na zid.
  • Cijena dostave i pakiranja posebno. Šaljemo na području cijele Hrvatske.

Želite veće dimenzije?

Ako želite veće slike nudimo kompoziciju od više drvenih modula, efekt u prostoru je zagrantiran! Kombinacijom više modula se ostvaruje sasvim novi prostorni doživljaj. Ako ste zainteresirani slobodno nam se obratite, cijena po dogovoru.